Cumpără în educlass.ro și primește bonus

Bonus până la

5.00 %

Edu Class este un magazin online care comercializeaza jucarii educative. Edu Class ofera 10 avantaje clientilor: oferta diversificata, produse de calitate, stocuri in timp real, feed live, discounturi, usurinta in navigare, livrare rapida, showroom, posibilitate de returnare, suport clienti.

Clientii pot cumpara produse de la branduri precum Learning Resources, Educational Insights, Bigjigs, Happy Cube, Fehn si Dino. Categoriile disponibile pe site sunt: jucarii educative, jocuri si puzzleuri, jucarii creative, costume de carnaval, jucarii de exterior si jucarii pentru bebelusi.

Modalitatile de plata existente sunt: plata in numerar sau prin cardul bancar la sediu, prin virament bancar, plata online cu cardul, plata in rate, plata ramburs. Produsele se livreaza printr-o firma de curierat, in termen de 48 de ore de la plasarea comenzii. Taxele de livrare sunt de 14 lei pentru tara si 12 lei pentru Bucuresti. Produsele se returneaza in termen de 10 zile lucratoare de la primire.

 Condiții speciale

Valoarea bonusului oferit se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe.