Cumpără în FengShui4Life.ro și primește bonus

Bonus până la

7.50 %

FengShui4Life.ro este un magazin online ce comercializeaza obiecte specifice Feng Shui cum ar fi: amulete si talismane, monede chinezesti, rate mandarine, zeitati, horoscop chinezesc, etc. Pe langa aceste obiecte se pot cumpara bijuterii si cristale sau produse in functie de aspiratiile personale: bunastare, cariera, celebritate, copii, dragoste si casatorie, educatie si studii, mentori, sanatate si familie.

Exista doua modalitati de plata disponibile: ramburs, la livrare sau prin card. Livrarea se realizeaza prin curier, Posta Romana sau prin resurse proprii, in termen de maxim 5 zile de la confirmarea comenzii. Taxa de livrare este de 15 lei atat pentru curier, cat si posta. Transportul este gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 de lei. Returnarea produselor se poate face in termen de 10 zile lucratoare de la primirea comenzii.Condiții speciale

Valoarea bonusului oferit se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe.