Cumpără în Germanos.ro și primește bonus

Bonus până la

1.00 %

Germanos.ro este unul dintre cele mai mari magazine online care comercializeaza in principal produse si servicii de telefonie mobila de ultima generatie, dar si produse electronice, computere si periferice, aparate foto si video. Clientii pot alege dintr-o gama variata de telefoane mobile, smartphone-uri, i-Phone-uri, dar si telefoane fixe, tablete, laptopuri, monitoare, imprimante, componente PC, gaming si console, electronice precum televizoare, videoproiectoare, accesorii audio-video, camere foto si camere video.

Modalitatile de plata acceptate sunt: transfer bancar, plata ramburs, card de credit, plata in rate. Livrarea produselor se face in 48 de ore de la plasarea comenzii, prin intermediul unei firme de curierat. Taxa de transport este de 20 de lei, iar comenzile care depasesc 200 de lei beneficiaza de transport gratuit. Returul produselor se poate realiza in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului.Condiții speciale

Valoarea bonusului oferit se calculează din valoarea cumpărăturii, fără a fi luate în considerare TVA, taxe de transport sau alte taxe.