Informație pentru magazine online

Cum un magazin online poate beneficia de Bonusway?

Vom aduce mai mulți vizitatori și clienți la magazin.

Pe site-ul Bonusway, veți avea sute de vizitatori unici în fiecare zi, care sunt în căutarea de magazine pentru a face cumpărături online. Site-ul nostru se extinde, iar noi mereu creștere pentru a deveni unul dintre cele mai populare site-uri care unește cumpărătorii online. Noi oferim vizitatorilor pe site-ul nostru un mod simplu si atractiv de a găsi magazine de care ei sunt interesați. Magazinul tău poate fi unul dintre aceste magazine.

Veți plăti doar pentru rezultatele corecte.

Atunci când clienții noi accesează magazinul prin Bonusway, nu vei plăti pentru click-urile efectuate pe site-ul Dvs., dar pentru produsele sau serviciile efectiv achiziționate. Astfel veți ști exact ce procentaj din vizitatorii care au făcut click pe site-ul Dvs. au făcut achiziții și, în același timp, au influețat cifra Dvs. de afacere. Dacă doriți, puteți plăti, de asemenea, comision pentru înregistrare sau completarea unui chestionar, în funcție de ceea ce doriți să facă vizitatorul în magazinul Dvs.

În cazul în care un client cumpără un produs, dar îl returneaza, nu trebuie să plătiți comision. Astfel, clienții obțin bonus numai pentru achizițiile reale. In acest fel, prevenim comenzile frauduloase.

În toată simplitatea sa, Bonusway oferă beneficii atât magazinului online, cât și utilizatorilor săi.

Înregistrarea pe Bonusway e simplă

Alăturarea la Bonusway este deschisă pentru orice magazin care are o campanie de afiliere în rețelele de afiliere stabilite. Prin marketingul afiliat, magazinul are acces la sistemul care permite urmărirea cumpărăturilor și activităților făcute de vizitatorii site-ului.

Dacă doriți să adăugați magazinul în platforma Bonusway, dar nu aveți o campanie de afiliat disponibilă, atunci vă rugăm să ne contactați la adresa de email info.cashout@bonusway.ro și noi îți vom recomanda recomanda o rețea potrivită pentru afacerea ta.

Clienții dvs vor primi o rambursare pentru achizițiile făcute

Atunci când magazinul dvs. există pe site-ul Bonusway, clienții vor primi o rambursare pentru fiecare achiziție făcută pe site-ul magazinului. Atunci când bonusul clientului devine plătibil, el/ea poate solicita ca bonusul să fie transferat în contul lsău bancar. Mulți clienți adesea compara prețurile la diferiți comercianți online și în mod frecvent, prețul este ceea ce contează. Și pe lângă acestea, clienții primesc înapoi o parte din banii cheltuiți. Satisfacția este garantată!

Veți primi acces la rapoartele privind numărul de vizitatori și activitățile acestora pe site dvs.

Dacă ați configurat o campanie, prin care putem adăuga magazinul dvs. la Bonusway, puteți urmări cu ușurință cât de mulți clienți au făcut achiziții prin Bonusway. Nu plătiți doar o sumă aparentă, ci exact pentru traficul și achizițiile care vine prin Bonusway.

Contactați-ne si noi vom fi bucuroși să adăugăm magazinul dvs. la Bonusway.