Termeni și Condiții

1. Introducere

Prezentul acord este un document legal care definește drepturile și obligațiile companiei Bonusway (denumit în continuare "noi", sau "Bonusway"), asociate cu serviciile acestui website (Bonusway), precum și drepturile și obligațiile cumparatorului (denumită în continuare "Dvs" sau "Utilizator"), după adoptarea prezentului acord.
Trebuie să-l citiți și să înțelegeți conținutul prezentului acord în întregime înainte de a vă subscrie la serviciile Bonusway. Vă rugăm să rețineți că, ocazional, acordul poate fi modificat, în conformitate cu articolul 16 din prezentul tratat. Prin subscrierea la servicile Bonusway, creați simultan "un cont" și deveniți "Utilizator".
Definiție: Bonus (în limba engleză "cashback") - este exprimat ca o rambursare în numerar a cheltuielilor către Cumpărătorul după confirmarea cumpărătorii de către Vânzător ca fiind legitimă și completată în conformitate cu termenii prezentului acord.
Definiție: Eveniment înregistrat - este o cumpărătură, care se realizează prin intermediul site-ului Bonusway și informația despre care a fost primită de la Vânzător (Magazin Online). În această etapă, evenimentul este înregistrat, dar nu există nici o garanție că Vânzătorul va realiza plata Bonusului către noi.

2. Servicii Bonusway

Serviciul Bonusway permite utilizatorilor să primească un anumit procent - Bonus (în limba engleză "cashback") din suma cheltuită pentru achiziționarea unui produs sau serviciu în magazinul online (în continuare - Agent de publicitate) înregistrate în catalogul Bonusway. Pentru ca această plată să fie realizată, magazin online, în care a fost făcută achiziția, va trebui să confirme fapta reale de plată, de livrare a mărfurilor, confirmarea cererii și/sau îndeplinirea altor condiții specificate în "Condiții Speciale" pentru fiecare magazin.
Plățile pot fi făcute instantaneu, dar, în cele mai multe cazuri, comercianții cu amănuntul online confirmă valoarea comisionului numai după finalizarea tranzacției - plata bunurilor/serviciilor către utilizator. Acest proces poate dura aproximativ 30 de zile. În etapa următoare, magazinul online plătește comisioanele către Bonusway, iar Bonusway la rândul său transferă bonusul înregistrat Cumpărătorului.
În cazul în care magazinul online nu ne oferă informații cu privire la tranzacțiile/achizițiile, nu ne asumăm răspunderea pentru imposibilitatea de a plăti bonusurile acestora.

3. Contul Utilizatorului

Pentru a obține un cont de utilizator trebuie să aveți o vârstă de cel puțin 16 ani. O persoană poate avea doar un singur cont de utilizator pe site-ul Bonusway. Pentru a primi plăți, trebuie să specificați detaliile contului bancar și prin urmare, este necesar să se aibă în vedere următoarele:
Trebuie să dețineți dreptul deplin la utilizarea contului în momentul dat.
Trebuie să confirmați că doriți să primiți bonusul pe același cont sau aceeași metodă prin care a avut loc tranzacția. Trebuie să furnizați aceste informații în timp necesar și să mențineți datele actualizate în contul Dvs.

Notă importantă - pe site-ul Bonusway, în contul Dvs. trebuie să fie înregistată o adresă de email funcțională, care operează fără probleme și veți primi la timp toate mesajele noastre electronice.
În cazul în care vă schimbați adresa de email, schimbați-o și în contul Bonusway.
De asemenea, este important de remarcat faptul că în cazul în care utilizatorul contului nu se autentifică în cont timp de un an, contul va fi "înghețat" , precum și toate bonusurile acumulate pe acesta cu posibilitatea ulterioară de "dezghetarea", la cererea utilizatorului. Cu toate acestea Bonusul va fi păstrat în cont.

4. Bonus

În cazul în care contul de utilizator îndeplinește toate cerințele și sunt respectate toate condițiile necesare tranzacției/cumpărăturii, și noi am primit de la Vânzător suma de comision corectă, vom plăti bonusurile în modul convenabil utilizatorului.
Bonusway își rezervă dreptul de a decide ce cotă primește din comisionul plătit de către agentul de publicitate. Banii se află în totalitate în proprietatea Bonusway-ului, iar utilizatorul nu are drepturi asupra acestora, atâta timp cât acestea nu au fost transferate în contul bancar al utilizatorului. Ne rezervam dreptul de a solicita de la bancă suma trasferată utilizatorului, în cazul în care utilizatorul a încălcat termenii acestui Contract de utilizare.
Vă rugăm să rețineți că există multe situații diferite, în care agentul de publicitate poate constata că nu au fost îndeplinite în mod corespunzător condițiile tranzacției/cumpărăturii și, în astfel de cazuri, plata bonusurilor nu se va efectua. De asemenea, demn de remarcat, este și faptul că și o serie de situații în care bonusurile nu sunt transferate utilizatorului, iar întreaga sumă rămâne la dispoziția Cashou. Cum ar fi:

În cazul în care utilizatorul face o achiziție prin intermediul Bonusway fără a efectua autentificarea pe site (adică, fără introducerea nume utilizator și parolă).
În cazul în care un bonus de afacere de garantare, eliminată după returnarea bunurilor sau de a anula comanda, dreptul la care este garantat de multe magazine online.
Bani, de asemenea, nu vor fi plătiți utilizatorului (sau nu vor fi înregistrate în contul utiliatorului nu), în cazul în care:
a. dispozițiile prezentului acord vor fi anulate, în conformitate cu punctul 8;
b. au fost identificate acțiuni de fraudă sau de încălcare a prezentului acord, sub orice formă;
c. contul a fost utilizat sau este folosit în continuare pentru a face achiziții în numele altei persoane sau în interesele unei alte persoane;

5. Proprietate intelectuală

Prin abonarea la serviciile Bonusway și oferindu-ne datele dumneavoastră personale și alte informații, Utilizatorul este de acord cu următoarele condiții:
A. Utilizatorul ne oferă o licență neexclusivă (inclusiv dreptul de a distribui sub-licențe) de a utiliza, copia sau distribui aceste materiale prin Bonusway și toate celelalte servicii interactive pe care noi sau persoanele cu sub-licența noastră, oferim în pachetul nostru de servicii;
B. Prin noi, acordați dreptul neexclusiv de a revizui materialul dat altor utilizatori.
Sunteți la cunoștință și înțelegeți că deținem dreptul la site, toate mărcile comerciale și deținem licența pentru oferirea serviciile noastre, precum și a altor drepturi de proprietate intelectuală a Bonusway. (inclusiv materialele, în producția cărora participă utilizatorii și agenții de publicitate). Nimeni nu are dreptul de a copia, distribui, afișa public, sau de a crea derivat la site-ul Bonusway sau de a folosi orice materiale aparținând societății, care nu au primit de la Cshout expres permisiunea scrisă.

6. Confidențialitatea

Oferirea confidențialitatea este parte a presentului prezentului acord și prin semnarea acestuia cu noi, acceptați metodele noastre de manipulare și de stocare a datelor personale, în conformitate cu Politica de confidențialitate. Deoarece Internetul este o rețea globală de informații, vă rugăm să luați în considerare faptul că datele stocate în Bonusway pot fi puse la dispoziția utilizatorilor de Internet din întreaga lume.

7. Rolul nostru

Bonusway în nici mod, nu participă în orice relații cu agenții de publicitate și nu este vânzător sau furnizor de bunuri sau servicii care sunt oferite de către agenții de publicitate. Prin urmare, nu ne asumăm nici o obligație legală care se referă la produsele sau serviciile oferite de agenții de publicitate.
Pe baza celor de mai sus, nu putem influența sau a ne asumă responsabilitatea pentru:
Serviciile sau produsele oferite de agenții de publicitate, calitatea, siguranța și legalitate acestora;
Livrarea de bunuri sau furnizarea de servicii negociate.
Utilizatorul ar trebui să ofere atenție adecvată la realizareal tranzacțiilor cu agenții de publicitate. Ne eliberați pe noi, angajații noștri și alți parteneri potențiali de responsabilitatea pe care o însoțește orice afacere cu agenții de publicitate, în măsura în care este permisă de lege, inclusiv (fără a se limita la), precum și de la toate cererile și pretențiile aferente tranzacțiilor realizate sau nerealizate cu agenții de publicitate sau cu livrarea bunurilor sau oferirea serviciilor de acestea.

8. Încălcarea termenilor acordului

Noi (Bonusway) ne rezervăm dreptul de a suspenda unilateral sau să anulăm accesul oricărui utilizator la serviciile Bonusway dacă verificăm datele utilizatorului sau contul său în legătură cu posibila încălcare a oricărei prevederi a prezentului acord.
Conturile de utilizator pot fi folosite numai pentru a face achiziții sau alte acțiuni numai în nume propriu și în interesul său(niciodată în interesul unei alte persoane sau în numele acesteia). Utilizatorul nu poate întreprinde nici o încercare de a realiza tranzacții cu agenții de publicitate pentru a obține bonus, în cazul în care:
a. Utilizatorul furnizează datele personale ale unei alte persoane,
b. Folosește metoda de plată, la aplicare căruia nu are dreptul
c. Utilizator, cu bună știință, realizează prin cale falsă o înțelegere cu agentul de publicitate,
d. Se constată o încălcare a oricăruia dintre termenii acestui acord existent sau a normelor stabilite de către Bonusway și agenții de publicitate.

Fiecare utilizator este responsabil pentru a asigura că nici unul dintre conturile sale sau orice material asociat cu acesta, nu conține:
a. Informații false, defăimătoare și amenințări;
b. Informații care pot provoca teamă sau îngrijorare pentru o altă persoană;
c. Viruși, viruși macro și / sau orice alte programe concepute pentru a se infiltra un sistem informatic și care vizează întreruperea sau încălcarea funcționării normale a unui calculator sau o colecție secretă a datelor personale și a sistemului;
d. Materialul nu încalcă legea aplicabilă (inclusiv, de exemplu, legea privind protecția consumatorilor, legea privind confidențialitatea corespondenței, dispozițiile legale privind vânzarea la distanță, concurența neloială, discriminarea, marketingul fals, drepturile de autor, mărcile comerciale și de confidențialitate);
e. Materialul nu încalcă drepturile unei persoane sau entități (inclusiv orice drepturi de confidențialitate);
f. Conținutul "feedback-ului" către agenții de publicitate este corect și precis;
Dacă suspectați că au fost încălcate condițiile de mai sus - vă rugăm să ne anunțați imediat. Fiecare utilizator recunoaște că avem dreptul, dar nu și obligația, de a elimina orice material care arată ca o încălcare a acestui acord, în baza mărturiei unor terțe părți sau a altor utilizatori.

9. Relațiile cu terții

Dacă primim informații despre materiale nepotrivite, false sau ilegale legate de Dvs. sau de contul Dvs., suntem prgătiție să vă contactăm în termen de o săptămână și să clarificăm această problemă.

10. Servicii suplimentare