Cum pot utilizatorii să distribuie produse pe Bonusway?


Ce înseamnă distribuirea de produse de către utilizatori?

Ai găsit în magazinele noastre un produs care ți s-a părut interesant? Vrei ca și alții să știe despre el? Cu noua noastră funcție, acum poți distribui produse și poți deveni o inspirație pentru ceilalți utilizatori Bonusway.

Iată cum funcționează:

1. Loghează-te în contul Bonusway

Mai întâi trebuie să te loghezi în contul tău Bonusway. Această funcție nu este vizibilă dacă nu ești logat.

2. Copiază linkul

Copiază linkul unui produs pe care l-ai găsit în unul din magazinele noastre partenere.

3. Inserează linkul

După ce te-ai logat pe Bonusway, inserează linkul produsului în fereastra Distribuie și fii o inspirație pentru ceilalți! care îți apare la secțiunea Noutăți.

4. Editează descrierea

În momentul în care inserezi linkul, unele detalii sunt luate automat după site-ul magazinului, dar îți recomandăm să îți personalizezi postarea astfel încât să fie cât mai atractivă pentru ceilalți. Poți modifica numele produsului, descrierea, prețul inițial, prețul vechi (dacă produsul este acum la reducere) și data până când este disponibil produsul (dacă se știe).

5. Distribuie produsul

Apoi, poți distribui produsul. Acesta va apărea la secțiunea Noutăți - Produsele mele și alți utilizatori vor vedea produsul pe care l-ai distribuit. Produsul tău va fi vizibil și în secțiunea Oferte. Acum ai șansa de a inspira și influența sute de utilizatori online.

Join now


Ce înseamnă crearea de colecții de către utilizatori?

Colecțiile îți permit să organizezi într-o singură categorie produsele pe care le găsești. Poți crea colecții cu rochii, costume de baie, decorațiuni pentru casă, hoteluri luxoase din destinații exotice, decorațiuni și accesorii pentru nunți: orice îți dorești. Imaginația ta nu are limite, așa că te invităm să descoperi cum poți crea aceste colecții:

1. Mergi la secțiunea Noutăți - Produsele mele și selectează Creează o colecție nouă

2. Apoi, numește colecția și fă-i o scurtă descriere

3. După ce ai creat colecția, te poți duce la secțiunea Produsele mele și alege de acolo produsele pe care vrei să le adaugi în colecția recent creată.

4. Dacă ești mulțumit de colecția creată o poți partaja cu prietenii tăi.

Fii tu inspirația de care ceilalți au nevoie! 

Join now